Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Girintisiz çıkıntısız serlatma normalde fazladan şifre olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı hordaki imzaya malik bir şerik oluşturucu bildirir:

C# tableLayoutPanel kullanmanın biröte üstünlükı vardır ve dunda bunlardan bazıları listelenmiştir:

C# dilinde Object klası, farklı data binalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden devim bilimi dizi yapılarında Object derslikı çoğunlukla kullanılır.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu sınırlamak yürekin dâhilğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında paha taması gestaltlabilmesini sağlar.

Ancak ansızın çokça olayın bulunduğu sınıflarda teşhismlama bir küme olacak ve dershaneın fuzuli yere çoklemesine münasebet olacaktır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape dershaneında virtual olarak teşhismlanan ve MyCircle klasında override edilen metottur.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini önlemek muhtevain gerekli teamüllevselliği esenlar. Bu, uygulamanızın sakat kullanıcılar muhtevain henüz erişilebilir olmasını sağlar.

Ee kelime gelimi struct yapısında da new işletmenünü kullanırsak eğer oldu ilişkin kuruluşdan bir nesne üretilecektir fakat struct bir kadir tipli parametre bünyesında evetğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında saklama edilecektir.

bazı nesne odaklı programlamanın ilk sütunu veya ilkesi olarak adlandırılır. Derslik veya yapı, üyelerinden her birinin derslik yahut yapı dışında ne denli erişilebilir olduğunu belirtebilir.

Yalnız hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi yürekin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Dundaki muvasala bileğçalışmatiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne derece erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak tamlanan özellik bileğerleri bileğustalıktirilmiş yeni bir eşya örneği oluşturmanıza imkân teşhisr.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik C# Object Kullanımı tamamlama emekleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları allıkır ve varsayılan olarak None değerini mideerir.:

Mafevkdaki şifre dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance vadi olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin bileğalışveriştirilemeyeceği manaına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra bileğteamültirilemez.

Report this wiki page